معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

پیام معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه هرمزگان در پی شهادت رئیس جمهور محترم

ضایعه هولناک و تأسف بار از دست دادن رئیس جمهور محترم، حضرت آیت الله رئیسی، وزیر محترم امور خارجه، آقای حسین امیرعبداللهیان، امام جمعه شریف شهر تبریز آیت الله آل هاشم، استاندار محترم آذریجان شرقی آقای مالک رحمتی و هیئت همراه، داغی سنگین بر دلهای مردم ایران عزیز نهاد. قطعا برای مردان میدان، شهادت به هنگام خدمت، شیرین تر از شهد است اما برای مردم داغدار ایران اسلامی و همه علاقمندان به نظام اسلامی محرومیت از یک نعمت عظیم است. انتشار خبر شهادت هشتمین رئیس جمهور جمهوری اسلامی در سالروز میلاد امام هشتم، امام رضای عزیز، تقارن معناداری است که برای اهل معنا و اهل نظر دیوانی از معرفت است. این ضایعه دردناک را به همه مردم ایران عزیز تسلیت عرض می¬نمایم و از درگاه خداوند متعال توفیق خدمت در مسیر شهدا و ادامه دادن راه آنان را مسئلت می‌نمایم.

3   0
بازدید امروز: 1    بازدید کل: 329