معاونت فرهنگی و اجتماعی
رسانه دانشجویی دات
EnAr ورود 0

بیانیه انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان در پی شهادت رئیس جمهور و همراهان

بسم الله الرحمن الرحیم
مِنَ المُؤْمِنِینَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَی نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِیلًا.

عروج خالصانه و ناباورانه خادم ملت ایران، خادم الرضا حضرت آیت الله رئیسی که مصادف با سالروز میلاد هشتمین اختر تابناک امامت، ولی نعمت ایران، امام رضا (ع) شد، بار دیگر قلوب ملت ایران و تمام آزادگان عالم را غرق ماتم گردانید.

ملت سرافراز ایران اسلامی، اول بار نیست که در پیچ و خم تاریخ، با حوادث تلخ و سرنوشت ساز روبرو می‌شوند.‌ تاریخ اسلام و تاریخ ایران و انقلاب اسلامی، سراسر شور و شهادت و رشادت بوده است و همواره با تاسی از سیدالشهدا(ع) از بحران‌ها سربلند بیرون آمده‌ و به سلامت عبور کرده‌اند.

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه هرمزگان، شهادت رییس جمهور محبوب و خدوم و مغتنم حضرت آیت الله رییسی و همراهانش دکتر حسین امیر عبدالهیان وزیر جهادی امور خارجه، حجت الاسلام و المسلمین آل هاشم امام جمعه تبریز، دکتر مالک رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و سایر همراهان را به محضر ولی عصر(عج) و رهبر عظیم الشان انقلاب و مردم شریف ایران تسلیت عرض می‌کند و خاطر نشان می‌کند مسیر با اصالت و پر صلابت انقلاب، با تاسی به روحیه خستگی ناپذیر شهدای خدمت، کما فی السابق در مسیر خدمت گذاری ادامه دار خواهد بود تا آن روز که پرچم مقدس جمهوری اسلامی به دستان مبارک ولی اصلی خویش، حضرت حجة(عج) برسد، ان‌شاءالله.

والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته.

|. انجمن اسلامی دانشجویان مستقل .|