دانشکده علوم و فنون دریایی

EnAr

درخواست میهمانی به سایر دانشگاههای کشور در دوره تابستانه سال تحصیلی 1403-1402

به اطلاع می رساند به منظور تسهیل هر چه بیشتر فرآیند میهمانی دانشجویان مقطع کارشناسی امکان ثبت درخواست میهمانی تابستانه و اخذ معرفینامه به سایر دانشگاه ها از طریق پیشخوان خدمت سامانه گلستان فراهم گردیده است. به اطلاع می رساند به منظور تسهیل هر چه بیشتر فرآیند میهمانی دانشجویان مقطع کارشناسی امکان ثبت درخواست میهمانی تابستانه و اخذ معرفینامه به سایر دانشگاه ها از طریق پیشخوان خدمت سامانه گلستان فراهم گردیده است. فرایند ثبت، پیگیری و چاپ معرفینامه دوره تابستانه از طریق پیشخوان خدمت: مراجعه به پیشخوان خدمت سامانه گلستان ثبت درخواست از طریق گردش کار درخواست مهمانی به دانشگاهای دیگر ثبت دروس مورد درخواست در دوره میهمانی تابستانه تایید و ارسال درخواست به استاد راهنما مشاهده و پیگیری درخواست از طریق پیشخوان خدمت مسیر درخواست : دانشجو __ استاد راهنما __ مدیر گروه __ معاون آموزشی دانشکده __ کارشناس اداره کل آموزش پرینت معرفینامه توسط دانشجو پس از تایید کارشناس اداره کل آموزش ارسال معرفینامه( توسط دانشجو) به دانشگاه مورد تقاضا (مقصد) میهمانی دانشجویان صرفا به دانشگاه های سراسری سطح بالاتر یا هم سطح مقدور می باشد. دانشجو موظف است پس از پایان دوره، درخصوص ارسال ریز نمرات پیگیری لازم را بعمل آورد. هرگونه عواقب ناشی ازمغایرت و اخذ درس خارج از دروس معرفی شده بر عهده دانشجو می باشد.

.